Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!

Vendégkönyv

Bejegyzést ír

2012-06-26 17:02:22

Jusztin Tiborné vagyok, 48 éves

14 évig dolgoztam az egészségügyben ápolónőként. 31 éves voltam, amikor munka közben egy betegem megemelésekor erős roppanást éreztem a gerincemnél deréktájon. Attól a naptól kezdve sűrűsödtek és erősödtek a fájdalmaim a derekamnál.
6 év elmúltával az üzemorvosom javaslatára kivizsgáltattam magam. Ekkor a CT vizsgálat 4 mm-es csigolyacsúsást mutatott. 2012-re már olyan szintű fájdalmaim voltak, hogy mindenféle mozgás nehézséget okozott. 2012 februárjában újabb CT vizsgálatot kértem, melynél az elcsúszás mértéke már 13 mm volt.
Ezzel az eredménnyel gerincgyógyászt kerestem fel, aki már gerincműtétet javasolt azzal a következménnyel, ha ebbe nem megyek bele, le is bénulhatok. Előtte MR vizsgálatot kért, 2012 májusra kaptam időpontot.

Eközben a lányaim megtalálták Tóth Tibor honlapját és kérésükre 2012 márciusában elkezdtem a kezeléssorozatot. Tibor átnézte a papírjaimat és mivel látta, hogy nagy a baj, az első 4 alkalomal csak energiakezelést kaptam. Ezt még 3 csontkovácsolás követett.
Ezután jött el az MR vizsgálat, mely már csak 6 mm-es elcsúszást mutatott. Ez bizonyítja, hogy minden egyes kezelés 1 mm-t javtott a gerincemen. Ez idő alatt a fájdalmaim jelentősen csökkentek, a mozgás könnyebbé vált.
Szívesen járok Tiborhoz, mert minden egyes kezelés után nagyfokú javulást tapasztalok.
Az ottani baráti légkör és a fogadtatás is fél gyógyulás számomra.
Tibornak köszönhetően elkerülhettem egy nagy kockázatokkal járó műtétet.
2012-06-26 15:10:25

Jusztin Anikó vagyok, 21 éves, hivatásos táncos

12 évesen kezdtem néptáncolni, 7 éve balettozok, 2 és fél éve vagyok profi táncos.
Az utóbbi egy évben jelentkeztek nálam csípőproblémára utaló tünetek, a napi munkámat jelentősen korlátozta a szűnni nem akaró fájdalom.
2011 decemberében ortopéd orvoshoz fordultam, mert a csípőfájdalmaim annyira erősödtek, hogy napi szinten erős gyulladáscsökkentőket kellett szednem. A röntgen alapján kiderült, hogy fiatalkori gerincferdülésem van, ennek következtében pedig kétoldali csípődeformitás lépett fel.
2012 márciusában kerestem fel Tóth Tibort. Már az első energiakezelés és csontkovácsolás után gyengültek a fájdalmaim.
Amikor először találkoztam Tiborral, már akkor éreztem egy olyan fajta közvetlenséget és emberközpontúságot, hogy azonnal erős bizalom alakult ki bennem irányába.
A kezelésekbe való hitem eredményt nyert, minden egyes kezelés után napról napra később jelentkeztek a tünetek. A 11. alkalom után kijelenthetem, hogy teljesen megszűntek a fájdalmaim.
Minden alkalommal szívesen megyek a kezelésekre, mert nem csak hogy személyre szabott ellátásban van részem, hanem a környezet is, ami ott fogad, lelkileg is teljesen feltölt, megnyugtat.
2011-02-07 10:56:43

Elek Mária

24 évesen kerestem fel Tóth Tibort, mivel az egy évvel ezelőtt diagnosztizált jobb oldali kéz és láb zsibbadásom pár hónapja újra kiújult. A zsibbadás viszont már fájdalommal együtt jelentkezett.Az első kezelés után, ami annyiból állt, hogy 15-20 percig Tibor a hátamra tette a kezét, négy napig teljesen tünet mentes lettem. Aztán enyhén kezdett visszatérni a zsibbadás, de sokkal enyhébb formában, ekkor mentem el a második kezelésre. Ekkor a Tibor által energia kezelésnek hívott terápián kívül a gerincem csigolyáit sorban a helyére tette. Azóta sem tértek vissza a tüneteim.
  1 2  
  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap