Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!

Földsugárzás mérése

Bizonyára sokak számára ismerősek az olyan kifejezések, mint vízér, a Hartmann zóna, általánosságban mondva a káros földsugárzások. Földünkön hálószerűen futnak az ilyen zónák, és sajnos mindannyiunk lakásába is jut belőle. Kinek több, kinek kevesebb. Kinek elkerülhető helyen, kinek éppen a hálószobájában, vagy gyermeke íróasztalánál.

Amíg nem vagyunk tisztában azzal, hogy lakásunkban, fekhelyünknél hol is futnak ezek az erőterek, addig gyakran csodálkozunk azon, hogy miért ébredünk fáradtan, ha eleget aludtunk, vagy miért fáj egy bizonyos testrészünk látszólag minden ok nélkül, vagy miért nem tanul jól a gyerek, amikor órákat görnyed az íróasztalánál a tanulnivaló felett. Túl a fáradságon vagy a rossz közérzeten, a káros földsugárzások súlyosabb egészségügyi problémákat is okozhatnak. Olyan betegségekért lehetnek felelősek, mint számos ízületi gyulladás, stb. A káros földsugárzások okozta egészségügyi panaszok attól is függnek, hogy hol halad át testünkön a káros sugársáv. Ha pl. a fejünkön, akkor ez okozhat többek között visszatérő fejfájást, ezzel szemben a lábon áthaladó tartós sugárzás többek között izomgörcsöt okozhat.

A jó hír az, hogy ezek a sugárzások, erőterek érzékelhetőek

Tóth Tibor, a Tudó Emberek Iskolájának alapítója több, mint 15 év gyakorlattal, illetve több mint 130 000 ember gyógyuláshoz segítése után, lakásokban, irodákban lévő káros földsugárzások kimérésében is segítséget nyújt. A kiméréskor meghatározott káros zónák helyét megrendelőink egy térképen meg is kapják.

A kiszállás ezen túl menően tanácsadást is tartalmaz arra vonatkozóan, hogy a kárós zónák helyeinek ismeretében milyen lehetőseg vannak a helyiségben azok kikerülésére, vagy az általuk okozott egészségügyi kockázatok csökkentésére.

Ha az ügyfél hajlandó fekhelyét semleges, vízér és földsugárzás-mentes zónába helyezni, a betegségek mélyülése megáll, sőt gyakran maguktól megindul a javulási folyamat is.

Fontos!

Földsugárzés mérést követően semmiféle sugárzásárnyékoló eszköz értékesítése vagy azokra való rábeszélés nem történik. (Ezek egyébként nem is hatásosak. Erről bővebben Facebook oldalunk olvashat:www.facebook.com/tudoemberekiskolaja)

A káros földsugárzások kimérésének díja: 12.000 Ft, mely tartalmazza, a kiszállást Budapesten, illetve Budapest 20 km-es körzetében, és max. 100 nm alapterület kimérését.

Budapesttől 20 km-en túli helyszín esetében: 12.000 Ft, + 100 Ft/km kiszállási költség, mely oda-vissza jelentkezik.

Földsugárzás méréssel kapcsolatos érdeklődését és megrendelését a 70/ 210-9071-es telefonszámon várjuk!  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap