Főoldal
 
Hírlevél regisztráció


Megosztom a Twitteren! Megosztom a Facebook-on! Felveszem a Google könyvjelzőim közé! Megosztom a Startlapon!

Te hol olvasod most ezt a tippet? Otthon? Munkahelyen? Karosszékben ülsz, vagy irodaiban? Netán egy kényelmetlen ülőalkalmatosságon? 
Fogadjunk, hogy nem húzod ki magad. Hátad görbe, vállaid előreesnek, és hogy közelebb hajolj a monitorhoz, a nyakadat előrenyújtod, mint egy kíváncsi teknőcbéka.

Napjainkat egyre inkább behálózza a számítógép: már nem csak munka közben görnyedünk előtte, de otthon, szórakozás címén is. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha úgy ülnénk, ahogy az iskolában tanították: mellet ki, hasat be, nyak egyenes, hát kihúz, derék feszes. 
Mi viszont egyre inkább egy C betűre hasonlítunk, ami hosszútávon nem csak egészségtelen, de fájdalmas is. 
Egyre korábban, egyre fiatalabban jelentkeznek olyan problémák, mint a gerincferdülés, izomhúzódás, idegbecsípődések, sőt, a kifejezetten időskori betegségnek tartott lumbágó is megjelenhet már huszon-, harmincéves korban!

A rendszeres masszázs sokat segíthet a helyzeten, relaxáló, stresszoldó, közérzetjavító hatásával pedig nem lehet vitába szállni, de bizony van egy pont, ahol már nem elég. 
Ilyenkor érdemes csontkovácshoz fordulni. 
Picit ijesztően hangzik a dolog, hiszen a csontkovácsokat általában nagydarab, tagbaszakadt és nagyon erős embernek képzeljük, aki olyan alaposan megkínozza a szerencsétlen beteget, hogy legközelebb inkább magától meggyógyul. 
De ez csak egy buta előítélet.

Állj fel a székből, nyújtózz egy jót, végezz néhány nagyon egyszerű nyújtógyakorlatot. Recsegsz-ropogsz mindenhol, ugye? 
Kicsit feszül, de egy kattanás, és már jobb is. 
Pont ugyanennyire fáj egy kezelés – azzal a különbséggel, hogy egy szakember pontosan tudja, mit hogy mozgasson, hogy azok a területek is ellazulhassanak, amit te egyedül nem tudsz kinyújtóztatni.
A jó csontkovács fájdalommentesen teszi helyre csontjaidat, szabadítja fel becsípődött idegeidet, hozza rendbe meggyötört ízületeidet. 
Ahhoz a kínhoz képest, amit egy súlyos lumbágó tud okozni, ez a röpke roppanás fel sem fog tűnni! 
Arról nem is beszélve, micsoda megkönnyebbülés lesz utána újra egyenesen járni, fájdalommentesen hajolgatni. És éveket fiatalodhatsz. :-) 
Egyaránt ajánlott időseknek és fiatalabbaknak: kellemetlen mellékhatások nincsenek, a javulás pedig azonnali!
És a szégyenlősöknek sem kell tartaniuk, hiszen az effajta kezelések ruhában zajlanak. :-)

A sok stressz, az állandó feszültség igen komoly fizikai tüneteket okozhat, még ha ezt nem is vesszük mindig észre. 
Ettől sajoghat a hát, lemerevedhet a nyak, amitől aztán komoly fejfájás, migrén is kialakulhat, amitől még ingerlékenyebbek és feszültebbek leszünk, tehát még jobban fog fájni...
Nem csak akkor érdemes szakemberhez fordulni, ha komoly a baj, már a kezdeti tüneteket is hatékonyan enyhítheti, így megelőzhetjük a súlyos betegségek (és borzalmas fájdalmak) kialakulását!
A kezelés hossza a vendég problémájától függ, általában 10 perctől 25 percig terjed. 
Igen, egy enyhébb problémától akár már tíz perc alatt megszabadíthatnak, és lehet, hogy többet vissza sem kell menni!

Végezd el újra az előző gyakorlatot: állj fel, nyújtózkodj. Megint ropogsz? 
Akkor itt az ideje felkeresni a több mint 14 éves tapasztalattal rendelkező Tóth Tibor csontkovácsot.

De ha csak megint gondban vagy, hogy mit találj ki szüleidnek, vagy nagyszüleidnek ajándékba, ez a kezelés nekik is kiváló ajándék!
Olyan, amit még sokáig emlegetni fognak! Na persze nem a fájdalmak miatt, mert azok itt nincsenek, sokkal inkább azért, mert a csontkovács által újra fiatalkori mozgékonyságukkal ajándékoztad meg őket. ;-)

A kupon tartalma: 
Általános állapotfelmérés
1 alkalom fájdalommentes csontkovács szolgáltatás

Mivel korlátozott kuponvásárlási lehetőségről van szó, ezért a foglalásokat nem a "leütések", hanem az ellenértékek Napi Tipp számlájára történő beérkezéseinek sorrendjében tudjuk teljesíteni. Úgyhogy ne késlekedjetek a fizetéssel! :-)Fizetni átutalással, vagy PayPallal tudsz, más egyébbel nem!

A két leggyakoribb, gyógyításra használatos módszer, melyet alkalmazunk az energiakezelés és a csontrakás vagy csontkovácsolás.

Az energiakezelés kézrátéttel történik, melynek hatására nagyon gyors regenerálódás indul el a szervezetben.

Ezzel a módszerrel hatékonyan kezelhetőek a látás- és hallásproblémák, az idegrendszeri eredetű betegségek (pl. depresszió, szorongás, komplexusok), igen hatékony nőgyógyászati és belgyógyászati panaszok enyhítésében, illetve különböző gyulladások kezelésében is.

Csontrakással pedig gyakorlatilag fájdalommentesen kerülnek helyükre az elmozdult ízületek.

csontrakásEzzel a módszerrel nagyon szép eredménnyel gyógyulnak a gerincferdülések, gerincsérvek, lumbágók, idegbecsípődések, a térd-, váll-, könyök- és csípőízületi fájdalmak.

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy ezen módszerek nem 100%-osak, de a legtöbb esetben nagymértékű és látványos javulást, gyógyulást eredményezhetnek. Aki 100%-os módszert hirdet, az HAZUDIK !

Minden kezelés megkezdésekor megnézzük a hozzánk forduló páciens auráját, és szükség esetén a fekhelyét is.

Az energiakezelés és a csontkovácsolás ára 6.000 Ft/alkalom.  

Copyright © Tudó Emberek Iskolája   |   Minden jog fenntartva.

Magyarok Húsa Kft.   |   Sitemap