Szelek havi hírlevél

Kedves Olvasónk!


Fogadja szeretettel április havi hírlevelünket!

Fűben-fában orvosság - Egészségtippek Tóth Tibortól

Húsvéti sonka

Érdemes tudatosan vásárolni akkor is, amikor a húsvéti sonkát szerezzük be. Egyszerű matematika: ha 1 kg sertéscomb 1300 Ft, és tudjuk, hogy 1 kg hagyományos eljárással füstölt és pácolt húsból 70 dkg füstölt sonka lesz, akkor nem nehéz kiszámolni, hogy a jó minőségű húsvéti sonka kilója valahol 1800 Ft körül kezdődik. Óvva intünk tehát mindenkit, hogy a hipermarketek által 990 Ft körüli áron kínált sonkával ünnepeljen! Ezek ugyanis mesterséges páclével, térfogatnövelőkkel és egyéb káros anyagokkal kezeltek!

Országos Szemnyitogató Előadássorozatunk III. alkalma folytatódik Baján, április 9-én!

Szívünket melengető érdeklődés mutatkozott Baja városában Szemnyitogató előadásaink iránt.

Április 9-én, immár a harmadik szemnyitogatásra várjuk az Érdeklődőket, este 18.00 órás kezdettel. Helyszín: Duna Wellness Hotel (6500 Baja, Szentháromság tér 6.).

Bejelentkezés és információ: Antal Ágnes +36 70 455 62 46-os telefonszámon.

Április 10-től indul Tibor önálló televíziós műsora, „Őseink hagyatéka” címmel 

A Hatoscsatorna péntek esti főműsor idejében, minden pénteken este 20.00 órás kezdettel lehet megtekinteni Tibor műsorát, ahol feltárunk sok-sok tárgyi bizonyítékot őseink hagyatékából, illetve hiteles, hagyományélő barátaink lesznek műsorunk vendégei, beszélgetőpartnerei. A Hatoscsatorna műsora az interneten is elérhető és megtekinthető: www.hatoscsatorna.hu címen.

Az első műsor sugárzása: 2015. április 10. péntek, 20.00 óra.

Április 18-19. Talpmasszázs és Reflexológia tanfolyam

A frissítő masszázst követően megtanultuk az ínrakást.

Ezt a tudást kiegészítjük talpmasszázzsal illetve reflexológiával, ami annyit jelent, hogy megtanulunk „tájékozódni” a talpon és ezáltal kiszűrni az egyes szervekhez tartozó, a reflexzónákban található méreganyagok által létrejött kikristályosodásokat, melyek szervi bajokra utalhatnak.

A tanfolyamra előzetes ismeret nélkül is lehet csatlakozni.

A tanfolyam időpontja 2015. április 18-19.

Ne csak őrizd, gyakorold! - Hagyományaink

Április 24., Szent György napja, melyhez az állatok első kihajtásán túl számos hiedelem is kapcsolódik.

Ősi magyar hagyomány szerint április 24-én, Szent György napján hajtották ki először az állatokat.  Nagy jelentőséget tulajdonítottak még annak a vesszőnek is, amit az állatok első kihajtásakor használtak.
A termést illetően pedig így szól az ősi bölcselet:Szent György napjától kalapáccsal se lehet visszaverni a zöldet a földbe, Szent Márton napjától pedig fogóval se lehet kihúzni belőle.

Április 24. a javas, vajákos, boszkorányos és ördöngős emberek számára is fontos nap volt, épp úgy, mint az ég alatt élők (kondások, gulyások, csikósok, juhászok) számára. A magyar néphit szerint ugyanis ez a nap különösen alkalmas volt varázslásra és a rontásra. A szitkok, átkok rontások szórása és levétele is különösen eredményes volt ezen a napon, s azok fokozottan is hatottak.

Horoszkóp - a Kos

A Kos akaratos, öntudatos, makacssággal megáldott lélek, kitartó jellem, sokszor fejjel megy a falnak. Saját hibájából nehezen tanul, ám akit elfogad, azt minden körülmények között követi és annak tanácsaira viszont hallgat. 
Mély érzelmekkel rendelkezik, ezeket azonban legtöbbször megtartja magának. Ha azonban megsértik, nem rejti véka alá véleményét!

A dicséret és a megbecsülés élteti. Rövidtávú alkalmazkodó képessége jó,  képes idomulni a pillanatnyi helyzetekhez. Ha azonban az élet hosszabb távon is alkalmazkodásra kényszeríti, azt már nagyon rosszul viseli. E tulajdonsága a párkapcsolataiban is megmutatkozik: e jegy szülöttei között gyakori a válás, gyakran találkozni gyermekünket egyedül nevelő Kos nővel is.

A Kos jó munkaerő, önálló munkavégzésre alkalmas. Jó üzleti érzékkel rendelkezik, ám mégsem igazán jó üzletember, mert sok esetben kizárólag a kitűzött feladatok megoldására koncentrál,  akkor is, ha az valójában nem is eredményez jelentős üzleti hasznot. 

Aktuális

Április 25. - Tavaszi Családi és Nyílt Nap Tóth Tibor gombai tanyáján!

Aki a korábbi években már részt vett a Tóth Tibor által szervezett családi napokon, azt idén sem éri majd csalódás, aki pedig még nem, az semmiképpen se hagyja ki ezt a hivogató programkínálatot:

  • Lovasbemutató, suttogó módszerrel - Vojnics Pál vezetésével,  
  • Dabasi Őrzők íjászbemutatója
  • Buda Fokos baranta harcművészeti bemutatója
  • Gyógyító és gyermek jurták
  • Népi Gyermek játszótér kosaras körhintával
  • Mesemondó, ahol a mesélő aktívan bevonja a gyermekeket a megelevenedő mese szerepeinek eljátszásával
  • Kézműves termékek és Mangalica termékek kóstolója és vására
  • Hagyományos magyar étkek és nedűk, hogy csak néhány dolgot említsünk kedvcsinálóként.

A belépő díja 1.000 Ft/fő, 18 éves kor alatt ingyenes. A belépőkből befolyó bevételt, mind a HUN Szertér, a Szellemvölgy építésére, fejlesztésére fordítjuk.

Mindenkit várunk szeretettel!

Előzetes

2015. május 02-03-án indul a Tudó Emberek Iskolája Baján!

Budapest mellett májustól, az ország másik csücskében, Baján is megnyitja kapuit a Tudó Emberek Iskolája! Az első hétvégén, május 2-3-án az I-II. kurzusunk tananyagát sajátíthatják el a jelentkezők: földsugárzás mérés, energetika, aura-diagnosztika és táplálkozástan.

Bővebb információ a 70/210-9071-es telefonszámon illetve az info.tudo7--.at.--gmail.com címen!